Villa te koop

649000€

4 slaapkamers 292 vierkante meters

Immoweb code : 11455265
Immoweb code : 11455265

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
292 vierkante meters bewoonbare ruimte
765 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande villa met garage/bijgebouw, ruime oprit te Huive

Vrijstaande villa met garage/bijgebouw, ruime oprit te Huivelde te Zele
De recente, kwalitatief vernieuwde open bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 292 m² + 61m² bijgebouw, residentieel gelegen nabij het centrum van Zele, vlotte verbindingswegen, nabij scholen en winkels.
De woning verwelkomt u met een imposante inkomhal met indirecte led verlichting, voorzien van een apart gastentoilet en vestiaire.
Vanuit de inkomhal biedt toegang tot de volledig ingerichte keuken voorzien van alle toestellen SMEG, ingewerkte schuifwand waar zich de praktische berging/wasplaats bevindt. Verder heeft men een gezellige en lichtrijke woon- en leefruimte met inbouwhaard op gas, achterliggende 2de leefruimte (totaal ca. 95m²) met uitzicht op het aangelegd terras/tuin via de schuifraam bereikbaar.
Op het gelijkvloers heeft men een master bedroom met ensuite een gigantische dressing en naastliggend een uitgeruste badkamer met ligbad met jets, inloopdouche, modern meubel en toilet.
Op de 1ste verdieping treft men een lichtrijke ruime nachthal die uitgeeft op 2 ruime slaapkamers en 2de badkamer met inloopdouche, toilet en modern badmeubel. Verder heeft men nog zolder/opslagruimte van ca. 42m² wat enorm praktisch is!
Tot slot hebben we nog een 2de berging waar alle technieken, condensatieketel, boiler en stofzuigsysteem aanwezig is.
Het achterliggende bijgebouw/garage van ca. 61m² is opgedeeld als garage met sectionale bediening en anderzijds afgewerkte keuken/po

Neem contact op