Villa te koop

475000€

5 slaapkamers 252 vierkante meters

Immoweb code : 11469079
Immoweb code : 11469079

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
252 vierkante meters bewoonbare ruimte
782 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige, ruime villa in een residentiële wijk te Aartrijk

Deze prachtige villa, gebouwd in 1995, is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en ruimte. Gelegen op een royaal perceel van 620 m², biedt deze villa een oase van rust en alle moderne gemakken die u zich kunt wensen.
Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 252 m², heeft deze woning voldoende ruimte voor een comfortabele leefomgeving. De villa beschikt over vier ruime slaapkamers op de verdieping en een vijfde slaapkamer op de begane grond. De living geniet veel natuurlijk licht en heeft directe toegang tot de mooi aangelegde tuin.
De volledig ingerichte keuken met eetplaats, ruime badkamer en meerdere bergingen zorgen voor extra comfort en opbergruimte. Bovendien beschikt de villa over een dubbele garage, wat parkeergelegenheid eenvoudig en veilig maakt.
De omringende tuin, met diverse terrassen, is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de rustige sfeer van de omgeving.
Mis deze unieke kans niet en ontdek uw droomhuis vandaag nog!
De vermelde prijs is een startprijs. Elk bod hoger dan de vermelde prijs wordt overgemaakt aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit al dan niet te aanvaarden. EPC: 249 kWh/m² (energielabel C) (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU25430

Neem contact op