Villa te koop

875000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 20182401
Immoweb code : 20182401

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
3130 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gerenoveerde woning met tuin, terras en garage in Zed

BEZOEKDAG 5/10/2024 NA AFSPRAAK
Deze prachtige woning in Loppem is een droom voor iedereen die op zoek is naar een ruime en gerenoveerde woning met een prachtige tuin en terras. De woning beschikt over een dubbele garage en maar liefst 4 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin.

De woning is in 2010 gerenoveerd, waardoor het voorzien is van alle moderne gemakken en comfort. De perceeloppervlakte van 3130.00 biedt volop ruimte om te genieten van de buitenlucht en de zon. De tuin is georiënteerd op het zuiden, waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon, een stukje bos waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten maken een leuk geheel van de tuin.

Daarnaast beschikt de woning over 3 badkamers, waaronder een douchekamer wat zorgt voor veel gemak en comfort in het dagelijks leven. Ook zijn er 3 parkeerplaatsen, waardoor u altijd verzekerd bent van voldoende parkeergelegenheid voor uzelf en uw gasten.

De woning heeft een energielabel C.
Echter, door de ruime tuin en de zuidelijke oriëntatie, is er volop mogelijkheid om te investeren in duurzame energieopwekking, zoals zonnepanelen.

De extra bureau ruimte kan makkelijk als 5 de kamer worden gebruikt zeker met het gemak van een badkamer en suite! Beneden is er een dining room, open keuken en tv kamer. Met de gerenoveerde staat en de moderne voorzieningen, is het een woning waar u zich direct thuis zult voelen.

Neem contact op