Villa te koop

695000€

4 slaapkamers 268 vierkante meters

Immoweb code : 20008691
Immoweb code : 20008691

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
268 vierkante meters bewoonbare ruimte
351 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxe en comfort in het hart van Wondelgem!

Ontdek deze unieke en charmante woning in het hart van Wondelgem. Deze woning voldoet aan alle moderne eisen en biedt een perfecte combinatie van energiezuinigheid, ruimte, rust en groen. Gelegen in het centrum, dicht bij alle winkels en scholen, straalt deze woning authenticiteit, warmte en klasse uit.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal met een prachtige authentieke eiken trap die meteen de toon zet. Hier vind je ook een handig gastentoilet. De living is uitzonderlijk ruim en voorzien van een prachtige parketvloer en airco. Een gezellige houthaard en een fantastisch uitzicht op het terras maken deze ruimte ideaal voor ontspanning en gezelligheid.
De aangrenzende Bulthaup keuken is een droom voor elke kookliefhebber, uitgerust met hoogwaardige toestellen zoals een magnetron, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot het terras en de tuin, waar je kunt genieten van de rustige groene omgeving. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een koele berging en toegang tot de dubbele garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een prachtige badkamer met zowel een bad als een douche. De tweede verdieping biedt een zeer ruime vierde slaapkamer. Een aangename verrassing is de extra ruimte die je bereikt via het terras aansluitend aan een van de slaapkamers op de eerste verdieping. Deze ruimte kan dienen als mancave, logeerkamer of extra berging.
Deze woning voelt zeer aangenaam aan en is volled...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op