Villa te koop

4 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11447010
Immoweb code : 11447010

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
955 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve villa met 3/4 slaapkamers, gebouwd op 9a 55ca!

Ontdek deze karaktervolle villa, gebouwd in 1973 en prachtig gelegen op de gerenommeerde Renbaanlaan in Wezembeek-Oppem. Met zijn residentiële en exclusieve ligging op een swing van de "National Golf Brussels", nabij de gezellige dorpskern van Sterrebeek, biedt deze woning het beste van beide werelden: rust en toch alle belangrijke verbindingswegen naar Leuven en Brussel binnen handbereik. Bovendien bevindt u zich op een boogscheut van het adembenemende Warandepark van Tervuren en het uitgestrekte Zoniënwoud.

Dit uniek eigendom, gebouwd op een royaal perceel van 9a 55ca, verwelkomt u met een netto bewoonbare oppervlakte van maar liefst 220 m², verdeeld over twee niveaus. Op het gelijkvloers betreedt u een uitnodigende inkomhal met gastentoilet, gevolgd door een sfeervolle woon- en eetkamer met open haard. De volledig ingerichte aparte keuken biedt toegang tot het zonnige terras met een rustgevend uitzicht op de diepe aangelegde parktuin met tuinhuis en serre, georiënteerd naar het zuidwesten. Ook treft u hier een inpandige garage met sectionale poort aan, die tevens dienst kan doen als atelier.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime nachthal met inbouwkasten, drie master-slaapkamers van elk 19 m², een bureau of polyvalente ruimte, en een badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en tweede toilet. De villa beschikt tevens over een deels onderkelderde ruimte, klaar om naar eigen smaak te worden ingericht.

Neem contact op