Villa te koop

Richtprijs

5 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11436899
Immoweb code : 11436899

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
1400 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 02/09/2024

Omschrijving

Ideaal gelegen in Wezembeek-Oppem, in de onmiddellijke omgeving van het Dumonplein, kom en ontdek deze prachtige architectonisch ontworpen villa met 4 gevels van 300 m² gebouwd, waarvan 240 m² woonoppervlak, volledig gerenoveerd in 2018 met smaak en in een eigentijdse sfeer .

Laat u verleiden door de helderheid, de strakke lijnen en de grote erkers die uitkomen op een prachtige tuin met zwembad en het onafhankelijke poolhouse van +/- 30 m² ingericht (met verwarming, kitchenette, toilet en mogelijkheid voor een doucheruimte ).

Gelegen op een prachtig perceel van 14 are, biedt deze woning die uitkomt op een aangename inkomhal met vestiaire en gastentoilet, op het gelijkvloers lichte ontvangstruimten van +/-140 m² met salon, eetkamer eetkamer, bureauruimte, een volledig ingerichte Amerikaanse keuken, en grote erkers die uitkomen op twee grote terrassen en de zonnige tuin.

Het slaapgedeelte, gelegen op de eerste verdieping, biedt een grote Master Bedroom van 30 m² met kleedkamer en moderne badkamer, twee mooie slaapkamers (23m² en 16 m²) met berging, en een doucheruimte.

De kelder biedt plaats aan twee extra slaapkamers en een doucheruimte. Deze ruimte is ideaal voor tieners, au pairs of inwonende personen.

Diversen: Afgesloten garage voor één auto, 3 buitenruimtes, wasruimte, condensatieketel op gas, op maat gemaakte zonwering (elektrisch in de woonkamer), gascassette, eiken parketvloer, waterontharder, 30 fotovoltaïsche panelen, drie grote terrassen en alarm.

Neem contact op