Villa te koop

849000€

4 slaapkamers 327 vierkante meters

Immoweb code : 20010226
Immoweb code : 20010226

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
327 vierkante meters bewoonbare ruimte
1675 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke villa met praktijkruimte

Charmante doktersvilla uit 1923 met een bewoonbare oppervlakte van 327 m², gelegen op een ruim perceel van 1.576 m². De woning werd doorheen de jaren stelselmatig gerenoveerd, met behoud van authentieke elementen. Perfect onderhouden!

U treedt binnen langs de riante inkomhal met authentieke trap. Aan de rechterkant bevinden zich de living en eetruimte, beiden voorzien van originele haarden en eiken parket. Aansluitend bevindt zich de keuken met zicht over de tuin, geplaatst in de originele 'fumoir', een ruimte die u volledig terug meeneemt in te tijd.

Aan de linkerkant van de hal bevindt zich een afzonderlijke praktijkruimte, met wachtkamer en toilet. Dit gedeelte van de woning heeft bovendien een aparte ingang aan de linkerkant van de woning, wat het pand ideaal maakt voor vrije beroepers.

Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, een grote badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en aansluitende dressing, alsook een toilet in de gang.
De ruime zolderverdieping, waar zich vroeger de zgn. meidenkamers bevonden, biedt nog vele uitbreidingsmogelijkheden.

De charmante omliggende tuin omvat oa. een garage, een tuinberging en een ruim bijgebouw dat diverse mogelijkheden biedt.

Een stukje geschiedenis dat wacht om opnieuw tot leven te worden gebracht.

Absolute troeven:
- perfect onderhouden
- volledig onderkelderd (deels kruipkelder) incl. ruime wijnkelder.
- vlotte bereikbaarheid: het station op wandelafstand en verschillende invalswegen maken de

Neem contact op