Villa te koop

1199000€

4 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 20146773
Immoweb code : 20146773

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
5307 vierkante meters grond

Omschrijving

Sart-Dames-Avelines - Gezinsvilla midden in de natuur

Charmante gezinsvilla met een bruto vloeroppervlak van 440m2 en 270m2 woonoppervlak, gelegen in een rustige woonwijk dicht bij alle voorzieningen. Gelegen op een prachtig perceel van 53,07 hectare, is het als volgt ingedeeld:
Op de begane grond een hal met garderobe en gastentoilet, een lichte woonkamer met open haard en grote erkers;Er is een mezzanine bibliotheek, een prachtig uitgeruste keuken met een eethoek, een bijkeuken / wasruimte, een eerste slaapkamer en een badkamer.
Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar een kantoor, evenals de ouderslaapkamer, een badkamer met bad/douchecombinatie en toilet, en een kleine zolder voor opslag.
De tweede verdieping biedt twee extra slaapkamers en een doucheruimte.
Het pand wordt gecompleteerd door grote kelders, waaronder een stookruimte, en een grote garage met ruimte voor drie auto's op een rij.
De prachtig beboste en bloemrijke tuin beschikt over een schitterend verwarmd buitenzwembad, een poolhouse met kitchenette en schitterend overdekt terras, evenals een tuinchalet.
Overig: EPB C, pannendak, centrale verwarming op olie, keurig elektrisch rapport, alarmsysteem, buitencamera's, septic tank en regenwatertank.
Neem contact met ons op voor een bezichtiging op 02/880.15.17 - [email protected]

Neem contact op