Villa te koop

850000€

4 slaapkamers 365 vierkante meters

Immoweb code : 20153687
Immoweb code : 20153687

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
365 vierkante meters bewoonbare ruimte
2007 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante VILLA met prachtige TUIN te VEURNE (Avekapelle)

Rust, privacy en familiale gezelligheid zijn de absolute troeven van deze unieke eigendom. Het is een verborgen parel in de Westhoek met een vlotte verbinding richting centrum Veurne (5km), de kustgemeentes (9km) en de autostrade E40 (2km)!

Deze charmante en stijlvol aangeklede woning geniet van een bewoonbare oppervlakte van +/- 365m² en situeert zich op een uitzonderlijke stuk grond van maar liefst van 2007m² met prachtige vergezichten.

Deze eigendom werd gebouwd in 2000 en beschikt over duurzame/kwalitatieve materialen met onder meer overal kasten op maatwerk, ..
De villa geniet volgende indeling: een imposante inkomhal, apart toilet, vestiaire, ruime berging met aansluiting wasmachine + droogkast, volledig geïnstalleerde open keuken met zitruimte, een lichtrijke leefruimte die aansluitend naar het terras met prachtig zicht op de tuin. Vervolgens bevindt er zich gelijkvloers een open bureau ruimte in de living.

De eerste verdieping bestaat uit 4 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met douche. De masterbedroom beschikt over een eigen gigantische dressing en een prachtige uitgeruste badkamer.

Bovendien is er een ruime zolder en een DUBBELE garage + wijnberging.

De tuin beschikt over een automatisch beregeningssysteem.

Ontspannen kan je verder in de man cave in de tuin.

PLUSPUNTEN:
*2x regenputten van 10.000L;
*Laag EPC (label B) !!
*Veel privacy
*Volledig en prachtig aangelegde TUIN

Kortom, een uiterst praktische en energiezuinige woning met een luxe …

Neem contact op