Villa te koop

690000€

4 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 11460433
Immoweb code : 11460433

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
950 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa op toplocatie te Temse

Deze unieke villa is centraal gelegen in een residentiële doodlopende straat. De eiken parketvloer, de marmer, de gietijzeren balustrades en meerdere architecturale elementen zijn een lust voor het oog.
Via de mooie inkomhal die voorzien is van een vestiairekast en een gastentoilet komen we in de ruime woonkamer met verhoogd zitgedeelte en prachtige haard. De lichte woonkamer bevat hoogwaardige massieve houten vloeren in Hongaarse punt en grote ramen welke uitkijken op de mooie tuin.
We gaan verder naar de ruime, volledig uitgeruste keuken met Miele toestellen en knus zitgedeelte dat uitzicht geeft op de tuin en terras.   Aansluitend vinden wij de berging voorzien van kasten en de nodige ruimte en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
De trap brengt ons naar de tussenverdieping waar u de 1e kamer/ bureel vindt voorzien van een kastenwand. Op de 1e verdieping vindt u de master bedroom, de 3e slaapkamer, badkamer en een apart toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer met douche en 3 zolderruimtes. Alle kamers en de hal zijn voorzien van ingemaakte kasten met in de master bedroom een volledig dressingwand.
Via het overdekte terras krijgt u toegang tot de prachtig aangelegde tuin met vijver. Een  apart  deel van de tuin is voorzien voor wellness met buitensauna.
In de woning bevindt zich een garage die via een trap toegang geeft tot de keuken. Vóór de garage zijn nog 2 staanplaatsen.
Kortom een royale en praktische woning die zeker uw bezoek waard is.

Neem contact op