Villa te koop

925000€

4 slaapkamers 420 vierkante meters

Immoweb code : 20030191
Immoweb code : 20030191

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
987 vierkante meters grond

Omschrijving

Sterrebeek - Lichte villa in een woonwijk

Ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen en internationale scholen, nodigen wij u uit om deze prachtige villa op een perceel van 987 m² te ontdekken. Deze lichte woning biedt ± 370 m² woonruimte en bestaat uit een marmeren hal met garderobe en gastentoilet, een ruime woonkamer (±70 m²) met parketvloer en open haard, die uitkomt op een heerlijk terras op het zuiden. De benedenverdieping wordt vervolledigd door een mooie volledig uitgeruste keuken (±35 m²) met granieten werkblad, centraal eiland en ontbijthoek die uitgeeft op een heerlijke veranda met directe toegang tot de tuin.

Op de 1e verdieping is er een nachthal met ingebouwde kasten, een ruime master suite (±30 m²) met een grote badkamer (jacuzzi, inloopdouche, WC, bidet en solarium) en een dressing/studio (±22 m²) die uitgeeft op het goed belichte terras. Een slaapkamer van ±25 m² met doucheruimte en wasruimte vervolledigt dit niveau. Op de 2e verdieping zijn er twee grote slaapkamers van elk ±20 m² en een douchekamer met toilet, terwijl er in de kelder een ruime kelder is, een bijkeuken en een verwarmingsruimte.

Aantrekkelijke omheinde tuin met apart gebouw met ontspanningsruimte (sauna, doucheruimte en toilet), studio, carport en garage.

Algemene voorzieningen:

Dubbele beglazing
Alarmsysteem
Vaillant gasverwarming (2019)
Waterontharder
Zonnetent
Talrijke kasten
Elektrische poort
RC: 4055€ - PI: 1669€

Neem contact op