Villa te koop

500000€

3 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 20189586
Immoweb code : 20189586

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
2408 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk en rustig gelegen ruime woning

Deze "split level" open bebouwing is gelegen in het rustige en landelijke Perk op een unieke locatie! Het huis is gebouwd in 1970 op een perceel van 24a 8 ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 230 m². Het huis heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. Daarnaast is er ook een garage en parkeergelegenheid voor 4 auto's. Het linkse gedeelte van de woning is volledig onderkelderd. Als absolute meerwaarde heeft deze woning een ruime veranda met zicht op de zuidwest gerichte tuin en met een prachtig panoramisch uitzicht over het achterliggende waardevol agrarisch gebied. Dit uitzicht is rustgevend en onbetaalbaar in deze drukke tijden.
De woning is aan renovatie toe, maar daarna heb je een riante villa op een topligging! Vanuit elke ruimte is het uitzicht geweldig! Volstrekte privacy gegarandeerd!

De EPC-waarde van de woning is 441 (label E) waardoor de woning onderhevig is aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse regering wordt opgelegd. Hiervoor zijn premies voorzien. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

De ligging van de woning is ideaal voor wie op zoek is naar rust en privacy, maar toch goede verbindingsmogelijkheden wil hebben, zowel met privaat als openbaar vervoer.

Kortom, deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime en rustig gelegen woning met veel potentieel, zowel binnen als buiten, op een uitzonderlijke locatie.
Voor meer infor

Neem contact op