Villa te koop

895000€

3 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 20147952
Immoweb code : 20147952

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
600 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Kwalitatieve, recent gerenoveerde villa in St-Martens-Latem

Op zoek naar een kwalitatieve, recent gerenoveerde villa in het idyllische St-Martens-Latem? Dan is dit pand iets voor u.

De belangrijkste troeven:

- Perfecte locatie: Een rustige, groene buurt met alles binnen handbereik
- Lichtrijke villa: Hoogwaardige afwerkingen, oppervlakte 206 m²
- Ruime indeling: Grote leefruimte met gashaard, moderne keuken, 3 slaapkamers, bureau, multifunctionele ruimte en droge kelder
- Zonnige terrassen en tuin

Ligging:
Deze instapklare villa bevindt zich in een rustige groene omgeving op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Sint-Martens-Latem en openbaar vervoer.
Vlotte toegang tot de E40, R4.

Beschrijving:
De villa beschikt over een ruime lichtrijke woonkamer met zit- en eethoek en een gashaard. Vanuit de inkomhal, met gastentoilet en trap, bereikt u de uitgeruste keuken, een volledig ingerichte bureau en een polyvalente ruimte.
Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers (16 m² en 14 m²), elk met een eigen ensuite badkamer. De master badkamer biedt een inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. De tweede badkamer heeft een inloopdouche, lavabo en toilet.
De tweede verdieping herbergt de derde slaapkamer (26 m²). Alle kamers zijn voorzien van kwalitatieve ingemaakte kasten.
Via de leefruimte betreedt u het zonneterras dat uitkijkt over de onderhoudsvriendelijke en zonnige tuin met ruime tuinberging.

Belangrijk:
Richtprijs: 895.000 euro

Benieuw

Neem contact op