Villa te koop

1595000€

2 slaapkamers 232 vierkante meters

Immoweb code : 20146396
Immoweb code : 20146396

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
1457 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke villa aan de Leie

Deze charmante landelijke villa is gelegen aan de oevers van de Leie te Sint-Martens-Latem en aan het natuurpark 'De Latemse Meersen'. Ongetwijfeld een van de meest exclusieve woonlocaties van Vlaanderen.

Het is een huis dat voldoet aan alle mogelijke woonwensen naar staat, locatie, volume, tuin, bereikbaarheid en open zicht toe. Dit gekoppeld aan een exclusieve uitstraling - een extreem schaars aanbod in een vastgoedmarkt met grote vraag en amper aanbod.

De villa, gebouwd omstreeks 1953, heeft door de jaren heen meerdere grondige renovaties ondergaan aan dak (volledig vernieuwd), keuken, verwarming, ramen, vloeren,... .

Opvallend is het buitengevoel dat wordt gecreëerd door de hoge raampartijen, die niet alleen het uitzicht op de Leie accentueren, maar ook zorgen voor een opmerkelijke natuurlijke lichtinval die de verbinding tussen binnen en buiten versterken. Met een perceelbreedte van ongeveer 22 meter biedt deze woning een indrukwekkend panorama over het water en de omliggende natuur. Een van de grootste troeven is de Zuidwest gerichte, aangelegde tuin van bijna 1500 m² met aan de kade een ruim ponton.

Het huis omvat op het gelijkvloers een karaktervolle inkomhal, een sfeervolle woonkamer met open haard, keuken, en een grote zonnige eetkamer en salon, beide met uitzicht op de tuin. Aansluitend is er nog een ingericht bureau en een wasplaats met toilet en douchekamer. Op de verdieping verbindt de brede overloop de twee grote slaapkamers waarvan...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op