Villa te koop

1590000€

4 slaapkamers 564 vierkante meters

Immoweb code : 20158767
Immoweb code : 20158767

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
564 vierkante meters bewoonbare ruimte
1610 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusieve villa (BJ 2007) met zwembad in groene omgeving.

Deze unieke villa omringd door groen is gelegen op een terrein van 1610m² en heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van maar liefst 564m².
De villa is omringd door een prachtig aangelegde tuin met (deels overdekt) terras, heerlijk verwarmd zwembad, poolhouse (54m²) met onder meer douche en toilet, schaduwplek met grasperk en het nodige groen. Vooraan bevindt er zich een oprit met automatische poort goed voor meerdere parkeerplaatsen. Deze villa biedt alle mogelijkheden om bepaalde ruimtes nog in te delen volgens de wens van de koper(s). Bent u op zoek naar een instapklare villa met de nodige faciliteiten in een rustige, doch centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen en nabij invalswegen, scholen, winkels, ziekenhuis (AZ Sint-Maarten),... dan is dit aanbod zeker iets voor u!
Voor een volledige indeling van dit pand verwijzen wij u graag door naar onze interactieve grondplannen: https://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4479
BIJZONDERHEDEN: - gunstig EPC: 112 kWh/m² (B-label) - gebruik van kwalitatieve materialen (natuurstenen vloer, parket, wandtegels, ...)
- volledige kelderverdieping met gewelfde wijnkelder + droge kelder op stahoogte als extra opbergruimte - verwarmd zwembad met poolhouse (gastenverblijf)
- polyvalente, volledig afgewerkte ruimte circa 90 m² (in te delen naar wens van de koper) - aparte zithoek met gashaard - tussenverdieping met ingerichte bibliotheekruimte
- aparte kantoorruimte ideaal voor thuiswerk - wasplaats met maatkasten en koelcel

Neem contact op