Villa te koop

635000€

4 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 20186442
Immoweb code : 20186442

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
435 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige nieuwbouwwoning op toplocatie.

Centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van het pittoreske centrum van Sint-Agatha-Rode en vlakbij het openbaar vervoer en alle belangrijke invalswegen, zijn wij vereerd deze moderne nieuwbouwwoning te koop aan te bieden.
Deze uiterst energiezuinige nieuwbouwwoning, gerealiseerd door een gerenommeerde bouwfirma, volledig opgeleverd conform de regels van de kunst en opgericht met uitstuitend kwalitatieve en duurzame materialen heeft een nuttige bewoonbare oppervlakte van zo’n 190 m² en geniet van een zonovergoten tuin, waar het heerlijk vertoeven is.
Deze nieuwbouwwoning gelegen op een perceel van 435 m² en met een gevelbreedte van ruim 10,5 m, in een moderne en tijdloze bouwstijl, is hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van all modern bewoningscomfort, zijnde overal vloerverwarming, luchtwater warmtepomp, 13 zonnepanelen en regenwaterrecuperatie, wat bijdraagt aan een energiezuinig en milieuvriendelijk leven. Buiten is er ook een praktische carport voorzien.
De toekomstige bewoners kunnen tevens, onder bepaalde voorwaarden, genieten van het gunstig verlaagd BTW-tarief van 6 %.
Kortom, een ware opportuniteit voor mensen die energiezuinig, ruim, tijdloos en luxueus wensen te wonen in een kindvriendelijke en groene omgeving op een unieke ligging. Zeker uw bezoek waard. Voor snelle beslissers.

Neem contact op