Villa te koop

995000€

4 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 20042053
Immoweb code : 20042053

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
2001 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa in rustige doodlopende residentiële wijk op ca.2000 m²

Gelegen op een rustige en residentiële locatie, bevindt zich deze instapklare villa op ca. 2001 m².
Locatie, rust en privacy zijn enkele troeven van deze villa die volledig gerenoveerd werd in 2019.

Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiairekast (plaatsen huislift eventueel mogelijk). Enerzijds is er toegang tot de leefruimte, anderzijds tot de leefkeuken. De Leefruimte is ingedeeld in een salon met grote O.H., verhoogde zithoek/bureau/... en een eetkamer. De leefkeuken is uitgevoerd in duurzame materialen (eik en natuursteen) en uitgerust met een ontbijthoek, koffiecorner, aanrecht in L-vorm voorzien van inductievuur, dampkap, combi-stoomoven, combi-oven, vaatwasmachine, ijskast, dubbele spoelbak en quooker.
Grenzend aan de keuken is er een gelijkvloerse kamer/bureau/tv-kamer/speelkamer. Deze kamer is eveneens toegankelijk via de waskeuken met aparte ingang. De waskeuken is voorzien van aanrecht met spoelbak, extra ijskast/diepvries en ingemaakte kasten. De vroegere garage is omgebouwd naar een ruime huisvestiaire met kastenwand.

Verdieping: ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers: ruime hoofdslaapkamer open tot in de nok met ingemaakte kasten en badkamer ensuite (ligbad met lage instap, dubb. lavabo en inloopdouche, slpk. 2 met douchekamer, slaapkamer 3 met bergkast (vroegere douchekamer - leidingen nog aanwezig), slaapkamer 4 met aparte dressing en douchekamer ensuite. Via de hal is de geïsoleerde zolder bereikbaar.

Het terras en de tuin genieten alleen maa

Neem contact op