Villa te koop

499000€

3 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 20009349
Immoweb code : 20009349

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
839 vierkante meters grond

Omschrijving

KOPPELVILLA GELEGEN IN EEN RUSTIGE LEI TE KONINGSHOF

Een woning op deze AAA – locatie en dit voor net geen € 500.000… Te mooi om waar te zijn?  Het eerlijke antwoord: Ja en neen…  In deze woning werd er best al heel wat vernieuwd, zijnde onder meer de elektriciteit, de verwarming, de ramen, de keuken en de badkamer.   Dit neemt niet weg dat het aangewezen is om op kort termijn tevens het dak nog te vernieuwen (en eventueel ineens zonnepanelen te voorzien).  Maar de rest (gevels isoleren, diverse afwerkingen, tuin her aanleggen, …) kan later nog.  Aarzel niet om IMMO POINT VANDAELE te contacteren om dit pareltje in wording te ontdekken.

NIVEAU -1: kelder en kruipkelder.

NIVEAU 0: Inkomhal voorzien van afzonderlijk gastentoilet. Leefruimte 40m². Keuken.

Zuidwest georiënteerde tuin.

NIVEAU +1: nachthal. Hoofdslaapkamer 14m². 2de slaapkamer 11m². 3de slaapkamer / mezzanine 10m² (eenvoudig dicht te maken door het voorzien van één wand). Badkamer.

NIVEAU +2: zolder, geschikt voor eventuele uitbreiding.

BIJZONDERHEDEN:
CV op gas, condensatieketel “Vaillant”.  PVC schrijnwerk, voorzien van 3 – voudige beglazing.

BEWOONBARE OPPERVLAKTE: de vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op de “bruikbare vloeroppervlakte” zoals vermeld in het EPC.

POSITIEVE PUNTEN: gelegen op een toplocatie: in het groene en residentiële Koningshof, zowel nabij het centrum van Schoten als dat van s'-Gravenwezel, in een uiterst rustige lei. Deels gerenoveerde charme wo

Neem contact op