Villa te koop

1295000€

5 slaapkamers 537 vierkante meters

Immoweb code : 20163046
Immoweb code : 20163046

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
537 vierkante meters bewoonbare ruimte
3891 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa in een oase van rust en privacy op toploc...

Deze villa biedt een perfecte balans tussen luxe, functionaliteit en sereniteit, omringd door rust en natuur, en is de ideale woning voor wie op zoek is naar een thuis dat zowel praktisch als stijlvol kan ingericht worden.
Buiten word je omringd door een oase van rust: de fraai aangelegde tuin biedt verschillende terrassen, een prachtige vijverpartij en een verwarmd zwembad waar je volop kunt genieten van de zon en de natuur. Dit alles zorgt voor een buitengewoon gevoel van privacy en ontspanning.

INDELING:
Welkom in deze magnifieke villa, waar ruimte en comfort samenkomen op een unieke locatie. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vanuit de hal heb je toegang tot een bureauruimte, perfect voor thuiswerk, en tot de riante woon- en eetkamer. Deze indrukwekkende ruimte strekt zich uit tot in de nok van het dak, wat een overweldigend gevoel van ruimte creëert. De woonkamer is bovendien voorzien van een sfeervolle haard, ideaal voor gezellige avonden, en grenst aan een knusse tv-hoek, perfect voor ontspanning.

Aan de woonkamer grenst een volledig uitgeruste keuken met toegang tot een praktische bergruimte. Deze bergruimte leidt naar een zolderverdieping aan de voorzijde van de woning, die perfect ingedeeld kan worden als twee extra slaapkamers of als polyvalente ruimtes naar eigen invulling, bijvoorbeeld een hobbykamer of fitnessruimte.
Via de woonkamer heb je toegang tot zowel de trap naar de eerste ver...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op