Villa te koop

1650000€

3 slaapkamers 463 vierkante meters

Immoweb code : 20149861
Immoweb code : 20149861

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
463 vierkante meters bewoonbare ruimte
2162 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa grenzend aan Kasteel van 's Gravenwezel

Deze bijzondere villa is gelegen op een begeerde locatie nabij de dorpskern van 's-Gravenwezel op een perceel van ca. 2.162m² met aangelegde tuin welke grenst aan een kasteeldomein. De tuin met terrassen en nieuwe aangelegde zwemvijver geniet ook nog eens van een zeer gunstige zonligging en veel privacy.
Meer informatie via www.rodenburgh.be
Garage: Inpandige garage voor twee wagens, voorzien van automatische poorten, ook te bereiken via de bijkeuken. Boven de garage is er een zeer ruime hobbykamer voorzien welke makkelijk om te vormen is naar een extra slaapkamer.
Tuin en buitenruimtes: De tuin werd fraai aangelegd met meerdere terrassen, volwassen beplanting, tuinverlichting en een prachtige zwemvijver. In de tuin geniet u van rust en privacy! De aansluitingen voor water en elektriciteit zijn doorgetrokken tot de achterzijde van de tuin. Het perceel meet ca 30 meter breed, de villa heeft een gevelbreedte van 20 meter.
Bijzonderheden: Deze prachtige villa werd gebouwd door villabouw Vlassak Verhulst en werd recent nog eens gemoderniseerd. Een instapklare villa op een absolute toplocatie!
De villa is verder uitgerust met een CV installatie middels luchtverwarming, alarmsysteem met meldkamer, camera bewaking, KNX-domotica systeem, veiligheidsdeuren, ruime zolder (70m²) met twee warmwater boilers, centraal stofzuigsysteem, waterverzachter, geboorde waterput, regenwaterput, automatische zonnetent, etc.
Een instapklare villa met veel charme op een prachtige

Neem contact op