Villa te koop

1495000€

4 slaapkamers 301 vierkante meters

Immoweb code : 20019106
Immoweb code : 20019106

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
301 vierkante meters bewoonbare ruimte
1658 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

LANDELIJKE VILLA IN IBIZA SFEER MET ZICHT OP WEILANDEN

Deze luxueuze nieuwbouwvilla bevindt zich in een rustige residentiële omgeving met een prachtig uitzicht op weilanden. Met hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen straalt de woning comfort en stijl uit. De leefruimtes op de begane grond omvatten onder andere een woonkamer op oude kaasplanken met een ingebouwde tv-kast, een leefkeuken met een 7-pits gasfornuis en een open haard, en een wasplaats op natuursteen. De 1ste slaapkamer heeft een ensuite dressing en een badkamer met inloopdouche.

De volledig omheinde tuin met uitzicht op de weilanden, beschikt over een stal voor dieren, een open terras, en een overdekt terras met een open haard. Vooraan is er een berging voor fietsen en vuilbakken.

Het bijgebouw of poolhouse, gebouwd in eik, biedt op het gelijkvloers een keuken, een badkamer en een mezzanine voor extra ruimte.

Op 1ste verdieping leidt een overloop naar verschillende slaapkamers met ensuite dressing en badkamers, variërend in grootte, evenals een polyvalente ruimte. De technische ruimte bevindt zich ook op deze verdieping.

Verder biedt de woning tal van bijzonderheden zoals kruipruimte, airconditioning, volledige isolatie, regenwaterput, centrale verwarming op aardgas, zonnepanelen, vloerverwarming, dubbele beglazing, en hout- en aluminiumschrijnwerk met videofoon.

In het kort, deze woning is ideaal voor liefhebbers van buitenleven en elegant wonen, met zijn nieuwbouwstatus, luxe afwerking, rustige omgeving, en uitzicht op de weilanden.

Neem contact op