Villa te koop

415000€

4 slaapkamers 194 vierkante meters

Immoweb code : 11485235
Immoweb code : 11485235

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
1185 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelijkvloerse villa met tuin en garage in groene omgeving!

Deze uitzonderlijk goed onderhouden eigendom is gelegen tussen het groen op één van de hogere punten van Ronse. De woning ligt een eind achteruit en heeft met de haag aan de voorzijde als het ware een groene buffer naar de straat. Het gebouw dateert van de jaren '70, beschikt over een oerdegelijke, betonnen constructie en geniet een ideale, hedendaagse indeling;

Via de karakteristieke, centrale inkomhal is er toegang tot de verschillende ruimtes. Zo is er vooreerst een apart toilet en een aangename bureauruimte met veel natuurlijk licht. Verder bevindt zich de ruime & lichtrijke leefruimte waar er vanuit elke hoek een prachtig zicht op de omliggende natuur te aanschouwen valt. Aanpalend bevindt zich de keuken, die ook direct toegankelijk is vanuit de hal. Via het schuifraam begeeft men zich naar het aangename, ingesloten terras, waar het van ontbijt t.e.m. avondeten, en aperitief tussendoor, zalig vertoeven is!
Aan de andere zijde van de woning bevindt zich de nachthal die toegang verleent tot de badkamer en de 4 comfortabele slaapkamers. De badkamer werd vernieuwd en is uitgerust met een ligbad met regendouche, dubbel lavabo en een toilet. Tenslotte is er vanuit de nachthal nog toegang (zoldertrap) tot de zolderverdieping die op heden veel bergruimte biedt.
De ruime kelderverdieping biedt tal van nuttige ruimte, met een droge voorraadruimte, een was/stookruimte en de ruime garage met dubbele elektrische poort. Met ook nog de ruime oprit is er dus tal van parkeergelegenheid!

Neem contact op