Villa te koop

1750000€

4 slaapkamers 693 vierkante meters

Immoweb code : 20013996
Immoweb code : 20013996

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
693 vierkante meters bewoonbare ruimte
2222 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifiek landhuis te Roeselare

Ontdek de unieke luxe van dit magnifieke landhuis aan de rand van Roeselare.

Op een centrale locatie in Roeselare onthult zich een ware oase van rust en elegantie: een instapklare villa met vier comfortabele slaapkamers. Deze woning is een meesterwerk van hoogwaardige materialen met een oogverblindende afwerking die getuigt van vakmanschap en aandacht voor detail. Elk aspect van deze woning straalt charme en authenticiteit uit.

Binnenin verwelkomt u twee weelderige woonruimtes met zicht op de prachtig aangelegde tuin die volledige privacy biedt. De keuken is een gastronomische droom, uitgerust met state-of-the-art apparatuur en afgewerkt met natuursteen. Een discrete bureauruimte, getypeerd door openheid met de leefruimte, kon hierbij niet ontbreken. Tevens is er een aparte industriële keuken voorzien via een zijingang, ideaal voor een traiteur om functioneel te werken.

De bovenverdieping herbergt vier slaapkamers, allen gehuld in comfort en klasse. De master bedroom, met ensuite dressing en badkamer, is een ware parel. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een inloopdouche en een toilet.

De luxueuze verrassingen van deze villa houden daar echter niet op. Ondergronds bevindt zich een prachtige, geacclimatiseerde wijnkelder, perfect voor het bewaren en presenteren van een uitgebreide collectie wijnen. Aan de zijvleugel vindt u een overdekt terras met BBQ, ideaal voor gezellige bijeenkomsten.

Dit onroerend goed beschikt verder over drie garages, een sauna en e…

Neem contact op