Villa te koop

1550000€

5 slaapkamers 512 vierkante meters

Immoweb code : 20054975
Immoweb code : 20054975

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
512 vierkante meters bewoonbare ruimte
3228 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met kantoor of praktijk aan huis

Op de grens van Rijkevorsel en Hoogstraten staat deze ruime villa welke u vele mogelijkheden biedt. Dankzij een praktische indeling en grote woonoppervlakte is kantoor of praktijk aan huis, gastenverblijf of inwonende familie een mogelijkheid!
Lees de volledig beschrijving op www.rodenburgh.be

Garage: Een zeer ruime inpandige garage biedt gemakkelijk ruimte aan drie wagens, en is voorzien van ruime opbergkasten.

Tuin en buitenruimtes: De villa is omgeven door een verzorgde tuin met vijver en meerdere terrassen waaronder een overdekt terras bij de keuken. Zowel aan de voorzijde van het eigendom als binnen de omheining zijn parkeerplaatsen voorzien. Achteraan het terrein bevindt zich een tuinberging van ca. 50 m². De tuin isvolledig omheind, voorzien van verlichting en recent vernieuwde automatische beregening. Water komt van een eigen waterput welke zuiver drinkbaar water biedt.

Bijzonderheden: Op technisch vlak werden recent (2022) diverse installaties vernieuwd en aangepast. Zo beschikt het huis over een uitgebreid alarmsysteem, volledig vernieuwde domotica, CV op aardgas (Nota: propaangas middels bovengrondse tank). De tuin werd grotendeels opnieuw aangelegd en voorzien van nieuwe tuinverlichting en automatische beregening.
Het eigendom verkeert in een zeer goed staat van onderhoud, in 2024 werd het schrijnwerk aan de buitenzijde nog opnieuw geschilderd.

Neem contact op