Villa te koop

775000€

4 slaapkamers 431 vierkante meters

Immoweb code : 20178032
Immoweb code : 20178032

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
431 vierkante meters bewoonbare ruimte
20000 vierkante meters grond

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED - ZEER RUSTIG GELEGEN VILLA MET ACHTERLI...

IDEALIS VASTGOED - ZEER RUSTIG GELEGEN VILLA MET ACHTERLIGGEND PERCEEL (+-2ha) ! – Perfect onderhouden woning met fijne indeling op een centrale locatie en dicht bij het centrum van Overpelt! Deze woning omvat +-431m² bewoonbare oppervlakte met een fijne lichtrijke leefruimte, 3 keukens, 3 badkamers, 4 slaapkamers, een zeer aangename veranda met prachtig uitzicht op de achterliggende weides en is volledig onderkelderd!! De woning is gelegen op een perceel van +- 2 ha op het ’Lindel’ en op fietsafstand van het centrum van Overpelt. Zeer geschikte woning voor paarden- en dierenliefhebbers die opzoek zijn naar een perfect onderhouden, instapklare woning met veel ruimte, stallingen en opbergplaatsen.

LIGGING:
Deze woning is gelegen vlak bij het centrum van Overpelt, alsook heeft men binnen twee minuten toegang tot de Noord-Zuid verbinding. Horeca, School, grootwarenhuizen,.. zijn makkelijk bereikbaar. De woning heeft een knappe uitstraling aan de voorzijde met een inpandige parkeergarage, gelegen op een zeer ruim perceel, volledig omheind. Tevens heeft de woning een prachtig aangelegde tuin.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
- private inkomhal – master bedroom - zeer ruime badkamer (voorzien van ligbad, douche en dubbele lavabo) – slaapkamer 2 - gastentoilet – zeer ruime lichtrijke woonkamer met aansluitend open keuken en veranda – wasplaats/berging met toegang tot terras –

bovenverdieping:
Woongedeelte 1:
- inkomhal – woonkamer met open ke...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op