Villa te koop

725000€

4 slaapkamers 345 vierkante meters

Immoweb code : 20228326
Immoweb code : 20228326

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
345 vierkante meters bewoonbare ruimte
2275 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Sfeervolle Engelse cottage villa op ruim perceel

Stijlvolle Instapklare Charmante Villa op een Prachtig Perceel van 2275m²

Deze prachtige villa combineert charme, stijl en modern comfort op een ruim perceel van 2275m². Bij binnenkomst verwelkomt de imposante entree u direct. Vanuit de hal heeft u toegang tot een ruime bureaukamer, perfect voor thuiswerk, en via dubbele glazen deuren komt u in de lichte woonkamer met een sfeervolle haard.

De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en een pellet kachel. Vanuit de woonruimte heeft u een prachtig zicht op de riante tuin en het overdekte terras. De luxe keuken is volledig uitgerust met kwaliteitstoestellen en een mooi kookeiland met natuurstenen werkblad. Aansluitend vindt u een gezellige eethoek en een ruime wasplaats met bergruimte, inbouwkasten en een apart toilet.

De villa heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping, allemaal met parketvloer. De master bedroom beschikt over inbouwkasten en een en suite badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. De tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, lavabo en toilet. Op de bovenste verdieping bevindt zich een ruime zolderkamer die als hobbyruimte, speelkamer of extra slaapkamer kan dienen.

Achteraan is een dubbele carport met een tweede inrit, afgesloten door automatische hardhouten poorten. De tuin biedt volop privacy.

Kortom, een stijlvolle instapklare sfeervilla met alle comfort, op een toplocatie!

Pluspunten van deze villa:
- Imposante entree
- Ruime bureaukamer, ideaal voor thuiswerk
- Lichte woonkamer

Neem contact op