Villa te koop

649000€

4 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 20162376
Immoweb code : 20162376

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
2000 vierkante meters grond

Omschrijving

Zonnige nette villa met prachtige tuin

In residentiele verkaveling “De Lint” vindt u deze onderhouden, zonnige villa op ca 2000m² met aangelegde tuin die geniet van volledige privacy. Zowel Eindhoven als Antwerpen zijn op een 25 minuten te bereiken.

Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De woonkamer heeft ook een prachtig zicht op de fraai aangelegde tuin. Deze woonkamer is voorzien van een houthaard die centraal is geplaatst. De keuken heeft een mooi zicht naar de tuin. De keuken is geïnstalleerd en voorzien van alle gemakken. Achter de keuken bevinden zich grote bergruimten voor was- en droogmachine. Een dubbele, ruime garage met automatische poorten.

Bovenverdieping. De master bedroom heeft airconditioning en haar eigen terrasje. De royale badkamer heeft een ligbad, douche, 2 toiletten, 2 wastafels. (mogelijk terug om te vormen tot 2 badkamers) Op deze verdieping vindt u nog 3 ruime extra slaapkamers.

De tuin is volledig omheind, afgesloten door een automatische toegangspoort en zéér fraai aangelegd. De royale terrassen Zuid-West georiënteerd en zijn voorzien van zonneluifels. Achter de woning is een handig tuinhuis geplaatst waar veel tuingereedschap is gestockeerd alsook een ruime Finse sauna is geplaatst.

Neem contact op