Villa te koop

535000€

3 slaapkamers 263 vierkante meters

Immoweb code : 20175337
Immoweb code : 20175337

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
263 vierkante meters bewoonbare ruimte
900 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 31/03/2025

Omschrijving

RUIME, MODERNE WONING VLAKBIJ CENTRUM OPGLABBEEK

RUIME, MODERNE WONING VLAKBIJ CENTRUM OPGLABBEEK

Deze energiezuinige woning is gelegen langs de Oude Kerkstraat vlak aan het centrum van Opglabbeek. Winkels, restaurants, scholen, sporthal en andere voorzieningen zijn bijgevolg zeer vlot bereikbaar. Maar ook het hippisch complex “ Sentower Park “, tal van wandel- en fietspaden en het natuurgebied de Oudsberg zijn vlakbij gelegen.

Deze uiterst lichtrijke woning heeft een zeer praktische indeling. Gelijkvloers beschikt u over een zeer ruim leefgedeelte van maar liefst 80 m² bestaande uit een zithoek met maatmeubilair en een gashaard, een eetplaats en een moderne keuken voorzien van alle comfort. Via de grote raampartijen heeft u trouwens een mooi zicht op de tuin en het achtergelegen groen ( waar nooit gebouwd mag worden ). Voorts zijn er nog een wasruimte, een gastentoilet en een inpandige garage met plaats voor 2 wagens dewelke eventueel ook kan omgevormd worden tot een kantoor- / praktijkruimte.

De eerste verdieping heeft 3 zeer ruime slaapkamers te bieden waarvan de master bedroom geconnecteerd is met een dressing en de badkamer. Voorts zijn er nog een ruime overloop, een apart toilet en een bureauruimte met maatkasten aanwezig. Extra opbergruimte is voorzien in de kelderverdieping.

De woning is gelegen op een mooi, volledig omheind perceel van 9 are met zicht op de achtergelegen groene bufferzone.

Enkele TROEVEN van deze woning opgelijst:

+ Moderne woning met veel lichtinval
+ Energiezuinig: ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op