Villa te koop

625000€

293 vierkante meters

Immoweb code : 11474752
Immoweb code : 11474752

Overzicht

293 vierkante meters bewoonbare ruimte
4610 vierkante meters grond

Omschrijving

UITERST LANDELIJK GELEGEN VILLA & ACHTERLIGGEND WEILAND o...

Ruime 5 slaapkamer villa met grote tuin (4610 m²) en landelijke uitzichten. De woning is instapklaar en kan mits een paar aanpassingswerken omgevormd worden tot een hedendaagse woning. Zowel voor- als achteraan de woning is er open zicht op de weilanden. 

Indeling op het gelijkvloers: Ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire en bureau/slaapkamer, grote leefruimte met zit- en eetplaats, salon met houthaard en zicht op de tuin. Ruime open leefkeuken met eiland en eetplaats en naastliggend de wasplaats en berging. Achter de keuken is de achterdeur met apart toilet. Verder is er nog een kelder en een grote garage.
Op de verdieping: De nachthal verleent toegang tot de 5 grote slaapkamers en de badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Apart toilet. Boven is nog een grote ruimte die kan ingericht worden als extra slaapkamer of hobbyruimte. Op de tweede verdieping is er een grote zolderruimte.
Buiten: Vooraan is er een oprit met parking. Rondom de woning is er een grote tuin en achteraan een groot terras met prachtig uitzicht op de landerijen. De achterliggende weide is tevens toegankelijk via een landweg naast de woning.

Zowel vanuit de woonkamer, alsook de keuken is er rechtstreeks zicht op de bijhorende weilanden. 

Troeven & Ligging:
- 5 grote slaapkamers (extra slaapkamers mogelijk);
- Ruime woning met veel mogelijkheden; 
- achterliggende weide is ideaal voor het houden van paarden;
- UITERST LANDELIJK GELEGEN;
- vlotte verbinding na...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op