Villa te koop

549000€

4 slaapkamers 262 vierkante meters

Immoweb code : 20035229
Immoweb code : 20035229

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
262 vierkante meters bewoonbare ruimte
1361 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime villa met 4 slaapkamers, kantoor, garage, terras/tuin

Baulers: Je zult zeker verliefd worden op deze prachtige villa, gebouwd in 2009 op een perceel van ongeveer 13 hectare, met ruime, lichte accommodatie. Gelegen in een bevoorrechte landelijke omgeving dicht bij alle voorzieningen.

Het bestaat uit een ruime, lichte woonkamer die uitkomt op een grote, volledig uitgeruste keuken. Er is een kantoor aan de straatkant van de begane grond dat gebruikt zou kunnen worden als vrij beroep en op tuinniveau is er ook een multifunctionele ruimte van 45 m2 met toegang tot de tuin die gebruikt zou kunnen worden als speelkamer.

Boven zijn er 4 slaapkamers, waarvan een met een kleedkamer, en twee doucheruimtes met bad en douche.

Er is ook een terras en een grote tuin op het westen, 2 grote zolders, een dubbele garage, grote kelders, 2 aparte wc's en parkeerplaatsen voor twee auto's.

Technische kenmerken: verwarmingsketel op olie, elektriciteit volgens de voorschriften, Peb: B, PVC ramen met dubbele beglazing, automatische garagedeur, centraal alarm, dubbele stroom nog aan te sluiten.

Een gezonde, energiezuinige villa die wat bijgewerkt moet worden en kleine afwerkingen nodig heeft. Gunstige ligging, dicht bij hoofdwegen en alle voorzieningen.

Kom snel een kijkje nemen, deze villa zal je niet onverschillig laten!

CONTACT: 02/319.46.46 - e-mail: [email protected] Volledige presentatie op: https://weinvest.be/fr-BE/property/for-sale/baulers/house/40300
***Om meer te weten te komen over andere exclusieve mogelijkheden, kun je rech

Neem contact op