Villa te koop

589000€

4 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 20268906
Immoweb code : 20268906

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
1499 vierkante meters grond

Omschrijving

Klassieke villa met bijgebouw op groot perceel te Appelterre

Bent u op zoek naar een ruime woning met charme, landelijke ligging en veel potentieel ? Dan is deze villa uit 1960 met mooie tuin en apart -polyvalent- garagegebouw misschien wel wat u zoekt.

Deze statige woning staat op een mooi perceel van 15 are. In 1984 werd de garage uitgebreid met een werkplaats en 'mansarde' boven. Dit maakt de eigendom zeer interessant voor hobbyisten, cohousers of voor een aparte praktijkruimte. De straat is zeer rustig en wordt geflankeerd door een parkgebied.

Deze woning kende slechts één bewoner en dient volledig opgefrist te worden. De solide betonstructuur garandeert wel een goede basis voor uw droomrenovatie. Het huidige verwarmingssysteem loopt via warmelucht-circulatie en was zijn tijd ver vooruit. Ook is er reeds verzwaarde capaciteit elektriciteit voorzien. Het dak werd reeds vervangen enkele jaren geleden.

De woning heeft een goede lay-out en heeft op heden reeds 4 slaapkamers op de eerste verdieping. Er is ook een ruime zolder, reeds voorzien van vaste trap, die perfect kan dienen voor 2 extra grote ruimtes.De kelder is droog en koel, gecompartimenteerd en ideaal voor de wijnliefhebber. De tuin ligt rondom de woning, is voorzien van gazon, terrassen, oprit en reeds omzoomd met struiken & bomen.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of via [email protected]

Neem contact op