Villa te koop

1395000€

4 slaapkamers 296 vierkante meters

Immoweb code : 20215097
Immoweb code : 20215097

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
296 vierkante meters bewoonbare ruimte
5188 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa met magazijn te Ninove!

Als zelfstandige op zoek naar een zee aan ruimte? Deze eigendom, met een mooie perceelbreedte, biedt u tal van mogelijkheden.

De vrijstaande woning beschikt op het gelijkvloers over een indrukwekkende inkomhal, een ruime en lichtrijke woonkamer met eetplaats, een grote veranda met veel lichtinval, een open keuken met eiland, een apart toilet en een vlot toegankelijke kelder. Een aparte bureauruimte/slaapkamer maakt de benedenverdieping compleet.

Op de eerste verdieping (stevige betonstructuur) bevinden zich de badkamer (ligbad, dubbele lavabo en douche), drie ruime slaapkamers en een apart toilet. Ingebouwde kasten werden voorzien en zijn een meerwaarde. De handige opbergzolder is bereikbaar via valluik.

Reeds voorzien van dubbele beglazing, rolluiken, centrale verwarming op gas en via warmtepomp (lucht/lucht). De renovatieplicht is van toepassing. Het plaatsen van de juiste en voldoende dakisolatie volstaat om hieraan te voldoen.

Absolute troef is het achtergelegen magazijn (vergund als opslagplaats) van meer dan 1.000m². Toegankelijk via de oprit aan straatkant en voorzien van 2 automatische poorten, dé ideale plek voor het opslaan van gereedschap. Of bent u als hobbyist al geruime tijd op zoek naar voldoende ruimte?

Op een boogscheut van centrum Ninove en met een vlotte aansluiting richting belangrijke invalswegen, een topligging! Voor meer info of een bezoek, contacteer Steven via [email protected] of 0485 52 55 29.

Neem contact op