Villa te koop

625000€

4 slaapkamers 318 vierkante meters

Immoweb code : 20275759
Immoweb code : 20275759

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
318 vierkante meters bewoonbare ruimte
2794 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige villa met riante tuin

Statige villa overgoten met rust en privacy op een perceel van 27a94ca. De villa van 1998 heeft een bewoonbare oppervlakte van 318m² en is voorzien van 3 slaapkamers, elk met een eigen dressing. Thuiswerken kan perfect door de bureelruimte op het gelijkvloers of er kan een extra slaapkamer worden voorzien. Fantastisch zicht op de achterliggende plantage. De keuken is recent volledig vernieuwd en het overdekt terras is tevens gloednieuw.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: Riante inkomhal met toegang tot de bureelruimte en apart toilet. Dubbele deur naar de grote zit- en eetkamer voorzien van een open haard en toegang tot de tuin. De keuken is helemaal vernieuwd en is voorzien van alle comfort en er is ook toegang tot het overdekt terras voorzien van ingewerkte verwarming en de tuin. Wasplaats met douche en dubbele garage. Dubbele carport aanwezig.

Verdiep 1: 3 zeer ruime slaapkamers elk voorzien van een dressing en/of bureelruimte. Badkamer met bad, dubbele lavabo en toilet.

De woning is deels voorzien van een kelder. De ramen zijn hout met dubbele beglazing en de verwarming is op mazout. Label C dus energiezuinig en klaar voor de toekomst. Fantastische én onderhoudsvriendelijke tuin met heel veel privacy. De villa is afgewerkt met allemaal topmaterialen (natuursteen, parket, ...).

Op zoek naar een riante villa met 3 tot 4 slaapkamers? Neem dan vandaag nog contact op voor een bezoek.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen

Neem contact op