Villa te koop

895000€

5 slaapkamers 426 vierkante meters

Immoweb code : 11475732
Immoweb code : 11475732

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
426 vierkante meters bewoonbare ruimte
2069 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusieve recent gebouwde villa op 2.069 m² grond

De perfecte mix van modern comfort en luxe, in een rustige, groene omgeving.

Begane grond: je wordt verwelkomd door een hal die leidt naar een lichte eetkamer. De open, volledig uitgeruste keuken heeft een prachtig uitzicht op de tuin. De salon, met zijn biljartruimte en open ramen, nodigt je uit om te ontspannen. De hal leidt ook naar een lumineuze bureau en een prachtige master suite bestaande uit een slaapkamer, kleedkamer en badkamer. Ingerichte garage met bijkeuken.

1e verdieping: De mezzanine geeft toegang tot een tweede master suite, bestaande uit een slaapkamer, bureau, kleedkamer, terras op het zuiden en badkamer. Nog twee slaapkamers met aangrenzende badkamers maken deze verdieping compleet.

2e verdieping: deze verdieping heeft een nachthal die leidt naar een vijfde slaapkamer met badkamer en een zolder voor opslag.

Exterieur: Terras, zwembad moet nog worden voltooid, prachtige tuin en veel parkeerplaatsen.

Kenmerken: Gebouwd in 2020, vloerverwarming met warmtepomp en airconditioning met omkeermechanisme, 22 fotovoltaïsche panelen, aluminium ramen met dubbele beglazing, domotica, alarmsysteem, hifi-installatie, 2 x 10.000 l regenwatertanks, waterontharder, semi-massieve parketvloer.

Dit is een niet-contractuele advertentie en vormt geen aanbod.
De eigenaars behouden zich het recht voor om al dan niet in te gaan op een bod op hun eigendom.

Neem contact op