Villa te koop

595000€

3 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 11478531
Immoweb code : 11478531

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
780 vierkante meters grond

Omschrijving

immo DAVID stelt voor: villa met 3slpk op 7are 80ca

Deze prachtige landelijk gelegen villa is in de periode van 2010 tot 2022 gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat van onderhoud en combineert een smaakvolle inrichting met een zeer luxueuze afwerking.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de ruime lichtrijke woonkamer met aansluitend de veranda die een naadloze overgang vormt naar uw persoonlijk vakantieparadijs. De tuin beschikt over verschillende terrassen, een prachtig zwembad en een ingebouwde trampoline voor de kids. Hier kan u in alle rust en privacy genieten.

De hyper uitgeruste keuken is afgewerkt met natuurwerkbladen en beschikt over alle moderne apparatuur. De gelijksvloerse badkamer is luxueus afgewerkt met een ligbad, inloopdouche, 2 lavabo’s en infraroodverwarming.

Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers. De ruime master beschikt over een dressing. Daarnaast vinden we nog twee mooie slaapkamers waarvan één ingericht werd als bureel. Om de bovenverdieping helemaal af te werken hebben we ook een wellness ruimte met zowel een infrarood- als een Finse sauna. Bovendien is er een tweede badkamer met een douche en lavabo aanwezig.

Doorheen de hele woning is er veel aandacht besteed aan opbergruimte dankzij de vele op maat gemaakte kasten.

De ruime garage bied extra opbergmogelijkheden en er is een aparte wasruimte.

Deze woning biedt een perfecte combinatie van luxe, comfort en ontspanning, waardoor u zich elke dag op vakantie waant.

Neem contact op