Villa te koop

1795000€

14 slaapkamers 493 vierkante meters

Immoweb code : 20037639
Immoweb code : 20037639

Overzicht

14 slaapkamers
2 badkamers
493 vierkante meters bewoonbare ruimte
22864 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne hoeve in landelijk setting te Mannekensvere

Deze riante hoeve, op een al even riant perceel (2,2 ha.) bevindt zich op een uiterst rustige locatie te Mannekensvere. Deze pittoreske deelgemeente van Middelkerke baadt in de rust en vormt de perfecte locatie voor een hoeve als deze.
De hoeve heeft verschillende compartimenten en mogelijkheden, en biedt dus meer dan enkel een woonaangelegenheid.
Zo is er eerst en vooral een ruime feestzaal. Hier heeft u verschillende afgescheiden ruimtes. Zo heeft u een receptieruimte, bar en de feestzaal zelf. Daarenboven is er een grote achterliggende keuken, waardoor u uw gasten van de nodige catering kunt voorzien.
Het achterliggende weiland wordt momenteel gebruikt als ‘Glamping’ zone, met verschillende units die in alle privacy een aangenaam verblijf bieden. Het staat u uiteraard vrij om deze open oppervlakte naar hartenlust her in te delen en er een eigen touch aan te geven.
De moderne paardenstallen zijn tevens een blikvanger, met ral van ruimte voor zowel de paarden als al hun benodigdheden.
Tevens zijn er reeds de nodige vergunningen bekomen om oude stallen om te vormen tot B&B gedeelte met mogelijkheid tot negen kamers.
Het woongedeelte van de hoeve biedt tevens de nodige ruimte: met vijf slaapkamers (waarvan vier op het gelijkvloerse) en twee badkamers. De gezellige leefruimte met luxueus haardvuur is een uiterst gezellige plek om te vertoeven.
Tot slot is er nog een handige ‘KMO-unit’; een grote opslagplaats met hoge poort; een ideale opslag-en werkplaats voor een zelfs…

Neem contact op