Villa te koop

890000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 20150919
Immoweb code : 20150919

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
799 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde villa met gevrijwaard uitzicht

Deze, in 2024, volledig gerenoveerde villa, werd gerealiseerd door het gerenommeerde architectenbureau Matadi en is rustig gelegen in het landelijke Meerbeek, gesitueerd op een perfect georiënteerd perceel van 799 m², tussen Leuven en Brussel en vlakbij alle belangrijke invalswegen.
In deze omgeving, die thuiskomen en ontspanning uitademt, treft u een ware vastgoedparel aan: deze alleenstaande woning werd volledig vernieuwd en achteraan uitgebreid, met respect voor de sfeer van deze woning met veel authentieke elementen en zijn omgeving. Echt vakmanschap dat zich vertaalt in een hoogwaardige en energiezuinige afwerking zoals een prachtige designkeuken, veel maatwerk, een warmtepomp, zonnepanelen, .
De grote bewoonbare oppervlakte van maar liefst 240 m² is een niet te ontkennen pluspunt! Volledig ingerichte leefkeuken, prachtige living, tuinkamer, 5 volwaardige slaapkamers, 1 riante badkamer met mogelijkheid tot een 2 de badkamer, bureel, een praktische wasplaats én in alle kamers een optimale benutting van de ruimte, maken deze woning tot een prachtige woonst, waar verleden en heden elkaar ontmoeten in absolute harmonie!
Verder heeft dit eigendom een groot zonovergoten terras uitkijkend op de mooie, onderhoudsvriendelijke tuin met een uniek en gevrijwaard uitzicht over de Bertemse bossen.
Voor een once in a life time opportunity om een woondroom waar te maken, neem gerust contact op met ons om deze woonbeleving ter plaatse mee te maken. Een absolute buitenkans.

Neem contact op