Villa te koop

845000€

2 slaapkamers 318 vierkante meters

Immoweb code : 20147571
Immoweb code : 20147571

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
318 vierkante meters bewoonbare ruimte
9500 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa op terrein van 9.500m²!

Deze prachtige villa, gebouwd in 1986, combineert comfort, ruimte en privacy en biedt een royale woonoppervlakte van 318 m² op een indrukwekkend perceel van 9.500 m².
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal met vestiaire en gastentoilet. De lichtrijke woonkamer, voorzien van grote ramen en een sfeervolle open haard, creëert samen met de volledig uitgeruste keuken een warme, uitnodigende ambiance. Aansluitend is er een veranda die uitkijkt op de royale tuin, ideaal voor ontspanning.
De woning beschikt op de begane grond over 2 ruime slaapkamers, een badkamer met een tweede toilet, een praktische berging, en een grote garage van 60 m². De riante zolder biedt volop mogelijkheden om extra slaapkamers, hobbykamers of extra bergruimte te creëren.
De buitenruimte is net zo indrukwekkend, met een grote tuin, een gezellig terras en parkeergelegenheid voor vier auto's op de oprit. Achter de tuin bevinden zich twee percelen bosgebied, wat zorgt voor een blijvend weids uitzicht. De woning is voorzien van alle comfort zoals centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing met elektrische rolluiken, een alarmsysteem, zonnepanelen met batterijopslag en is asbestveilig.
De villa is gunstig gelegen nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, met snelle toegang tot de E19 en de R6. Dit is een unieke kans om een fantastische woning te bezichtigen en misschien wel jouw nieuwe thuis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

Neem contact op