Villa te koop

595000€

7 slaapkamers 272 vierkante meters

Immoweb code : 20128683
Immoweb code : 20128683

Overzicht

7 slaapkamers
7 badkamers
272 vierkante meters bewoonbare ruimte
1353 vierkante meters grond

Omschrijving

Gîte te koop in Manhay

ERA B-LUX heeft het genoegen u deze schitterende woning voor te stellen, gelegen in Odeigne, in de gemeente Manhay. Deze uitzonderlijke eigendom springt in het oog door haar 7 ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer, en een hyper-geïnstalleerde keuken die naadloos overgaat in een royale woonkamer en eetkamer. De woning ademt ruimte en comfort, en zal u ongetwijfeld weten te charmeren.

De woning bevindt zich in een rustige buurt en biedt de mogelijkheid om ingericht te worden als gîte. Daarnaast geniet u van een vredige woonomgeving, terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen van het gezellige dorp Manhay bent. De E25-autosnelweg bevindt zich op slechts 5 minuten afstand,wat zorgt voor een vlotte bereikbaarheid.

De woning beschikt over een energieprestatiecertificaat (EPC) met label C en de elektrische installatie is volledig conform. Dit garandeert u gemoedsrust zonder bijkomende kosten. Bovendien zijn er 18 zonnepanelen geïnstalleerd, die een aanzienlijk deel van de elektriciteit voor de woning opwekken, en beschikt u over twee ruime garages.

Buiten vindt u een prachtige tuin met een adembenemend uitzicht, ideaal om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met ERA B-LUX via 084/311.888.

Neem contact op