Villa te koop

625000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 20238403
Immoweb code : 20238403

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
627 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare nieuwbouwwoning in rustige, doodlopende woonwij

Deze open bebouwing bevindt zich op een prachtige locatie te Adegem in de Polenlaan. De woning werd gebouwd in 2012 en voldoet aan alle normen, zo hebben de huidige eigenaars zonnepanelen bijgeplaatst waardoor deze woning EPC label A heeft!! Achteraan het perceel in de tuin is het volop genieten van rust, er is geen inkijk door de achterliggende of naastliggende buren.
Verder is het in de tuin genieten van het zonneterras, de jacuzzi, en het overdekte poolhouse met aanpalende berging. Vooraan het perceel is er maar liefst plaats voor 5 wagens, waaronder 1 onder de carport.

De indeling van de woning is als volgt: inkomhal, afzonderlijk toilet, open leefruimte in L-vorm met open keuken ingericht met toestellen, aanpalende berging/wasruimte en inpandige garage. Boven zijn er 3 ruime slaapkamers waaronder 1 met aanpalende dressing, badkamer met bad, douche en dubbele lavabo en afzonderlijk toilet in de gang.

Bent u gecharmeerd door deze woning, aarzel dan zeker niet ons te contacteren: 0496/44.40.20 of mail naar [email protected]

Neem contact op