Villa te koop

635000€

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 20275460
Immoweb code : 20275460

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
578 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime villa op een toplocatie in Maldegem

Deze tijdloze villa is gelegen op een west gericht perceel van 578m² in het centrum van Maldegem en op een werkelijke toplocatie. Verscholen op het einde van een doodlopende straat en toch op wandelafstand van het Sint-Annapark en de Markt in Maldegem, kan u deze energiezuinige villa terug vinden. Wie op zoek is naar rust, ruimte, een groene omgeving en een centrale ligging kan het hier zeker vinden. 

Het huis biedt u een bewoonbare oppervlakte van 215m² en heeft volgende indeling:
Glvl.: Ruime inkomhal - toilet - bureelruimte met sauna (eventueel als slaapkamer) - lichtrijke woonkamer met eetplaats en zicht op de tuin - geheel geïnstalleerde keuken met kookeiland - wasplaats/technische ruimte/bergruimte (met eventueel mogelijkheid tot bijkomende douche)
1°V.: 3 slaapkamers waarvan één met aansluitende bureelruimte/fitness/dressing - badkamer met ligbad en douche - zolder (valtrap)

De woning werd in 2008 gebouwd en doorheen de jaren werd fors geïnvesteerd om het energiepeil van de villa zo optimaal mogelijk te houden. Zo werden onder meer 19 zonnepanelen, een thuisbatterij van 10kWh (2023) en overal airco (lucht-luchtwarmtepomp) geplaatst. Met een EPC van A is deze woning dus volledig klaar voor de toekomst. 
De omgeving van deze woning werd geheel aangelegd, met verschillende terrassen, veel groen en plekjes om in alle privacy te kunnen genieten van de rust en de zon. Vooraan is er tevens plaats genoeg voor minstens 3 wagens. 
Als dat no...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op