Villa te koop

820000€

4 slaapkamers 269 vierkante meters

Immoweb code : 11444444
Immoweb code : 11444444

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
269 vierkante meters bewoonbare ruimte
2380 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige Interbellumwoning

Verlies jezelf in de charme van deze prachtige interbellumwoning, gelegen op een royaal perceel net buiten het levendige Machelen. Deze vrijstaande woning biedt een unieke combinatie van esthetiek en functionaliteit, perfect voor liefhebbers van authentieke architectuur en moderne gemakken.
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een gevoel van ruimte en rust. De begane grond beschikt over een ruime zithoek, een gezellige tweede zithoek, en een uitnodigende eetkamer. De keuken is praktisch ingericht en biedt volop mogelijkheden voor modernisering naar jouw smaak. Daarnaast is er een apart kantoor, ideaal voor thuiswerk of creatieve projecten.
De bovenverdieping herbergt vier slaapkamers, waaronder een luxe master suite met eigen badkamer. Twee aparte trappen geven toegang tot deze verdieping, wat een knipoog is naar de historische charme van de woning.
De woning beschikt over een volledige kelder, die extra ruimte biedt met onder andere een grote garage, een praktische wasruimte, een sfeervolle wijnkelder en een handige voorraadkamer.
Buiten vertoef je een prachtige tuin van ca. 15a50, perfect voor ontspanning, spel en gezellige barbecues met vrienden en familie.
Deze woning heeft het potentieel te worden ingericht en opgefrist naar eigen wens.
Watertoets:
G-score: A
P-score: A
EPC: 887 kWh / (m2/jaar)
K.I.: 1836 EUR

Neem contact op