Villa te koop

3 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11106690
Immoweb code : 11106690

Overzicht

3 slaapkamers
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
794 vierkante meters grond

Omschrijving

Perfect onderhouden alleenstaande woning met als troef ee...

Stap binnen in deze woning, dat in 1970 met liefde en toewijding is gebouwd door de huidige eigenaars, die er sindsdien zorgvuldig voor hebben gezorgd.

Bij het binnenkomen in de inkomhal, waar ruimte is voor een vestiairekast, heb je een 1e slaapkamer, en toegang naar de leefruimte.De ruime leefruimte biedt voldoende plaats voor een eettafel en salon, compleet met een knusse houtkachel. Veel lichtinval in deze ruimte dankzij de grote raampartijen.
Een praktische leefkeuken voorzien van alle nodige toestellen, vernieuwde vloer en toegang naar de veranda, waar het heerlijk zitten is.

De praktische leefkeuken, vernieuwd met een eigentijdse vloer, is voorzien van alle benodigde toestellen. Van hieruit leidt een deur naar de veranda, een oase van rust. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de wasplaats, met een zolderluik dat toegang geeft tot de ruime zolder en directe toegang tot de tuin. Hier vindt men ook de badkamer, met ligbad.
Via de keuken bereikt u ook de twee extra slaapkamers, elk afgewerkt met sfeervol laminaat. De hele woning is voorzien van spots, terwijl grotendeels geautomatiseerde rolluiken zorgen voor ultiem gemak. De woning is voorzien van een kruipkelder, onder de gehele woning.

Grote troef van de woning is de ruime garage van maar liefst 67.5 m² (13.5m x 5m), met 2 geautomatiseerde poorten. Deze multifunctionele ruimte is ook voorzien van een douche, spoelbak, houtkachel water en elektriciteit.

In absolute topconditie, deze woning ...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op