Villa te koop

675000€

6 slaapkamers 290 vierkante meters

Immoweb code : 20162921
Immoweb code : 20162921

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
1307 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning

Gelegen in het charmante dorpje Lonzée, biedt dit ruime huis met 250m² woonoppervlak ongeëvenaard wooncomfort. Het is ideaal voor grote gezinnen en heeft 6 lichte slaapkamers en 2 moderne badkamers.

De belangrijkste woonruimte is ruim en goed ingedeeld, met grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. De vriendelijke, open woonkamer is perfect om te ontspannen met familie of vrienden.

De aangrenzende eetkamer biedt een aangename, lichte omgeving voor maaltijden. De volledig uitgeruste, moderne keuken is een echte aanwinst voor fijnproevers. Het opent naar een gezellig terras, perfect om te genieten van het mooie weer.

De aangelegde tuin biedt een groene en rustige omgeving voor ontspanning en spelende kinderen.

De buitenindeling omvat ook een overdekte loungeruimte, ideaal voor zomeravonden. Er is een ruime garage toegevoegd aan deze woning, die extra opslagruimte en beschutting voor je auto biedt.

Het huis combineert hedendaags comfort met een natuurlijke omgeving en ligt toch dicht bij de voorzieningen in het dorp.

Mis deze unieke kans niet om een uitzonderlijk huis te verwerven in een rustige, groene omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek het volledige potentieel van dit prachtige huis.

Neem contact op