Villa te koop

* 820000€

5 slaapkamers 197 vierkante meters

Immoweb code : 20062673
Immoweb code : 20062673
*exclusief belastingen

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
197 vierkante meters bewoonbare ruimte
932 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

Allen Keapler and Partners presenteert deze prachtige nieuwe villa in Lontzen, ontworpen met hoogwaardige materialen en voorzien van alle moderne comfort en ongeëvenaarde levenskwaliteit.

De sfeervolle helderheid en het ruime interieur zijn belangrijke troeven om uw gezin te ontvangen in een warme en comfortabele omgeving, en perfect voor uw professionele activiteiten in het kantoor op de begane grond.

Deze passieve, zelfstandige woning (peb: A++) is toonaangevend op het gebied van energie-efficiëntie, zodat je in harmonie met het milieu kunt leven en tegelijkertijd je energiekosten kunt verlagen.

Geniet van de rust en schoonheid van het omringende platteland vanuit het comfort van je eigen huis, en bereid je voor op de mooiste zomeravonden vanaf je terras of tuin op het oosten.

Deze villa is een zeldzame kans om een modern, milieuvriendelijk en stijlvol huis in een rustige omgeving te bezitten. Mis deze unieke kans niet om in een woning te wonen waar comfort en duurzaamheid in harmonie samenkomen.

Ga voor meer informatie naar [email protected] of bel 04/277.17.07

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Neem contact op