Villa te koop

375000€

4 slaapkamers 315 vierkante meters

Immoweb code : 20245426
Immoweb code : 20245426

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
315 vierkante meters bewoonbare ruimte
430 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige te renoveren villa met 4 slaapkamers en 2 badkamer

Welkom in deze prachtige villa, gelegen in het idyllische Linkebeek, omringd door weelderig groen en talloze bomen die zorgen voor een serene en rustige leefomgeving. Deze charmante woning beschikt over vier ruime slaapkamers en twee stijlvolle badkamers, perfect voor een gezin of voor diegenen die extra ruimte nodig hebben.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een royale woonkamer, waarin een elegante bibliotheek van eikenhout is geïntegreerd, ideaal voor boekliefhebbers of als rustige leeshoek. Achter de villa bevindt zich een sfeervolle veranda die uitkijkt over een uitgestrekte tuin, een ware oase van rust en perfect voor buitenactiviteiten of gewoon om te ontspannen te midden van de natuur.

Daarnaast beschikt de villa over een eigen washok, wat bijdraagt aan het praktische comfort van deze woning. Deze villa combineert luxe, comfort en een prachtige natuurlijke omgeving, wat het een unieke kans maakt voor wie op zoek is naar een uitzonderlijk woonhuis. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze unieke parel in het groen.

Voor meer info en foto's kijk op www.century21hsh.be

Neem contact op