Villa te koop

860000€

3 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 20042245
Immoweb code : 20042245

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
626 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa op unieke locatie!!

Deze charmante villa (240 m² bewoonbaar oppervlak) met uitstraling, is uiterst gunstig en residentieel gelegen tov Leuven en Heverlee. De woning werd gebouwd in de jaren 60 maar werd grondig gerenoveerd en voorzien van een nieuw dak in 2019.

Via de statige inkomhal, voorzien van vestiairehoek betreedt u de klare en lichtrijke leefruimte en hebt u tevens toegang tot de volledig uitgeruste recente keuken met aansluitend een wasplaats. Op het gelijkvloers beschikt de woning tevens over een apart bureau. De mogelijkheid bestaat om een douchekamer te voorzien.
Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers (parketvloer) waarvan één met doorloopdressing en de mogelijkheid om een extra badkamer te voorzien, alsook een ingerichte badkamer. De ruime zolder fungeert vooral als opslagruimte maar kan eveneens worden omgevormd tot extra woongelegenheid. Ook beschikt de woning over een droge (stockage)kelder.
De mooie aangelegde tuin met terras heeft een goede oriëntatie en biedt de nodige privacy.

De woning werd in 2019 kwaliteitsvol gerenoveerd en voorzien van alle comfort (parketvloeren, alarm, regenwaterput, ...)

Deze unieke eigendom situeert zich zeer centraal in een prachtige typische omgeving op de rand van Heverlee bos, dichtbij diverse winkels en scholen, UZ Gasthuisberg, Imec en het Kasteel Van Arenberg. Tevens op een boogscheut van openbaar vervoer en uitvalswegen naar de snelweg.

Neem contact op