Villa te koop

Richtprijs 725000€

5 slaapkamers 327 vierkante meters

Immoweb code : 20189292
Immoweb code : 20189292

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
327 vierkante meters bewoonbare ruimte
7133 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Recente landelijke woning met een zee aan ruimte

Virtuele tour:
https://my.matterport.com/models/iW7saesRuhe?cta_origin=all_spaces_page§ion=media

Deze villa wordt verkocht met een vanafprijs, ieder bod boven deze prijs zal in overwoging worden genomen door de eigenaars.

Welkom bij deze prachtige, volledig instapklare woning met een idyllische landelijke ligging. Gelegen nabij invalswegen, biedt deze woning een adembenemend uitzicht over de velden.

Gelijkvloers: inkomhal met trap en gastentoilet, bureel, woonkamer, volledig uitgeruste keuken, wasplaats, twee ruime slaapkamers, een tweede toilet, badkamer met ligbad, tweede traphal en een handige mud room met douche.
Vanuit de keuken en de leefruimte heb je direct zicht op en toegang tot de zonnige tuin, waar je in alle rust en privacy kunt genieten van de groene omgeving.

Verdieping: leefruimte met open keuken en terras, drie ruime slaapkamers, een dressing, een badkamer met ligbad en douche, een extra wasplaats en een apart toilet.

Daarnaast beschikt de woning over een polyvalent bijgebouw van 110 m² met een extra zolder, twee garages en maar liefst zes paardenboxen. Een droom voor wie paardenliefhebber is of behoefte heeft aan extra opslag- of werkruimte.

Deze energiezuinige woning biedt een perfecte combinatie van comfort, ruimte en een vredige landelijke omgeving. Ideaal voor wie op zoek is naar e

Neem contact op