Villa te koop

1475000€

3 slaapkamers 305 vierkante meters

Immoweb code : 20127712
Immoweb code : 20127712

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
305 vierkante meters bewoonbare ruimte
1742 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze moderne villa op 17a42 met zwembad en poolhouse

Dit exclusief vastgoed is gelegen in het mooie Lebbeke op een perceel van 17a42 en heeft werkelijk alles te bieden als het op luxe en comfort aankomt. Ook aan ruimte geen gebrek, zo heeft deze imposante villa uit 2016 een bew. opp. van maar liefst 300m².

De grote landschapsramen zorgen er voor een royaal binnenstromend licht en geweldige perspectieven op de aangelegde tuin met siervijver, verwarmd overloopzwembad, poolhouse en Putting Green met 4 holes.

Doorheen de volledige woning werd een ruimtelijk concept uitgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, energiezuinigheid (EPC: 38 kWh/m² jaar) en steeds in functie van een optimale en pure woonbeleving.

Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal aan met gastentoilet, aparte vestiaire en een splendide pivoterende deur die toegang geeft tot de leefruimte met moderne houtcassette, TV/muziek surround systeem, open hypergeïnstalleerde keuken met eiland en een volledig ingebouwde bureauruimte op het tussenniveau.

Nog op het GVL een handige was-/bergplaats, een inpandige garage met inbouwkasten en plaats voor 2 auto's, en een gigantisch terras dat deels overdekt is.

Op de 1e VD vinden we naast een imposante overloop met vide en apart toilet maar liefst 3 ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom een eigen open badkamer, terras en dressing heeft. De andere twee kamers zijn gescheiden door een doucheruimte. Elke ruimte werd mooi afgewerkt en functioneel ingericht met inbouwkasten. Tot slot nog een extra leefruimte met…

Neem contact op