Villa te koop

625000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20172872
Immoweb code : 20172872

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
1200 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 02/12/2024

Omschrijving

Villa met 4 slaapkamers en grote tuin om te renoveren

Ontdek deze villa vol potentieel in het hart van de rustige wijk Laeken

Deze zeldzame eigendom valt op door zijn unieke kenmerken en talrijke renovatiemogelijkheden.

Type eigendom: 4-gevel bungalow
Staat: Volledig te renoveren
Gebouwd op een ruim perceel van 12 aren, biedt deze villa een grote tuin die ideaal is voor het creëren van uw droombuitenruimte. Het gelijkvloerse interieur vergemakkelijkt de indeling en circulatie van de leefruimtes. Bovendien biedt een grote zolder met veel potentieel de mogelijkheid om extra ruimte toe te voegen en nieuwe mogelijkheden te verkennen om uw woonruimte uit te breiden.

Belangrijkste kenmerken:

Groot renovatiepotentieel: Het interieur van de villa moet volledig gerenoveerd worden, wat een blanco canvas biedt om uw ontwerpprojecten naar uw smaak en behoeften te realiseren.
Royale ruimtes: Dankzij de 4-gevelstructuur en de gelijkvloerse indeling biedt de villa ruime leefruimtes die kunnen worden heringericht en gepersonaliseerd.
In te richten zolder: De grote zolder biedt aanzienlijke uitbreidingsmogelijkheden, ideaal om extra slaapkamers, een kantoor of een recreatieruimte te creëren.
Droomtuin: De uitgestrekte tuin van 12 aren stelt u in staat om optimaal van de buitenlucht te genieten, met mogelijkheden voor landschapsontwerp, een zwembad of een ontspanningsruimte.
Een zeldzame kans!

Deze eigendom vertegenwoordigt een zeldzame kans op de vastgoedmarkt, met een aanzienlijke waardevermeerdering na renovatie. Als u op zoek bent naar e

Neem contact op